Mozaiki zNamenomMozaiki zNamenom

Ali želite inovativno "team building" delavnico za Vaše zaposlene? Z najino pomočjo, Vaš tim bo začutil novo energijo, povezanost, spoznali bodo drug drugega med procesom ustvarjanja mozaika, ki bo lahko krasil vaše delovno okolje. Na Vašo željo lahko delavnice prilagodimo…
Izola, 1. 4. 2017 smo na čarobnem Manziolijevem trgu v Izoli imeli prelepo delavnico ...
Koper, 22. in 23. 10. 2016, smo v sodelovanju s studiem Deusa izvedli delavnico 3M: Mosaic Mindfulnes & Mandala, kjer smo izdelali logotip omenjenega studia.
Koper, 29. in 30. 6. 2016 CMK. Vsi udeleženci so mozaik delali prvič v življenju. Lahko bi bil logo vaše firme in udeleženci vaši sodelavci.
Koper, 24. 8. 2016 smo na KŠOKovi Oživeli ulilci 2016 imeli delavnico z naslovom: "Ko cvetje okameni." Rožice bomo v kratkem še montirali na KŠOKu tako, da ponovno vabljeni ...
10. 10. 2015 smo Šklendrovcu pri Trbovljah izvedli delavnico, kjer smo izdelali labirint posvečen Jupitru.
V četrtek, 17. 9. 2015 je bila pod okriljem Dnevnega centra za otroke in mladostnike Koper izvedena 4-urna delavnica.
V soboto, 13. 6. 2015 smo se zbrali v Galeriji BeArtAngel v Ljubljani in izvedli 8-urno delavnico.
prvoten namen projekta je bil dati Kopru novo luč, novo jutro, novo upanje.
Drevo življenja lakho zasledimo v biologiji, religiji, filozofiji in mitologiji. Nanaša se na medsebojno povezanost vsega na našem planetu Wikipedia].
Spomladi 2014 sva obiskala vrtec v Osijeku in skupaj z otroci naredila prečudovit mozaik, ki predstavlja logotip njihovega vrtca.

OPOZORILO! Naša spletna stran uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitve splentega brskalnika, se s tem strinjate.

Razumem ...